torstai 29. lokakuuta 2015

Porvoon kaupunki ja Energialaitos palvelee!

Hihhei!
Talomme sisäänajoreitti on kaivertanu mieltäni jo jonkin aikaa. POhjatöitä aloitettaessa huomattiin, että kaupungin rakentama katu on 0,5m matalammalla kuin asemakuvassa. Tämähän olisi tietysti tarkoittanut entistä jyrkempää luiskaa pihalle ajaessa. Päätimme laskea talon korkoakin jotta nousu ei olisi kahden metrin luokkaa per kymmenen metriä pihaa. Tänään sain kuitenkin tiedon kyselyyni, että tie on tosiaan väärässä korossa ja kaupunki korjaa sen oikeaan korkoon ennen, kuin asfaltoivat. JEE! etupihasta tuleekin sittenkin ihan toimiva.

Toinen murheenkryyni on ollut pihamme edessä oleva valotolppa. Maanrakentajamme mielestä se oli kaksi metriä sivussa ja sisäänajoreitillä. Talopaketin tullessa paikalle paljastui todellakin, että valotolppa oli autotallin oven sektorissa.. aargh. Soittelin sitten Porvoon Energialle, joka vastaa alueemme kunnallissähkötekniikasta. Tutkivat asiaa ja hekin ilmoittivat siirtävänsä valon oikealle paikalle eli noin 1,8 metriä pois ajotiestämme ja puolisen metriä kauemmas talostammekin.
Täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen kaupungin ja sähkölaitoksen nopeaan ja reagointiin. Virheet myönnettiin ja ne luvattiin korjata kohtuullisessa aikataulussakin vielä. Loistavaa.
Kuvaa en nyt saanut mistään joten tässä nyt jo muilla mailla loikkiva jänö relaamassa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti